Happy Girl !


goyang sikit ^^
Thursday, March 15, 2012 ? 0 Happy ?
Hi , weeee ! ni lah seronoknya aku kalau dapat tidur kota masai . haha . dapat bebas babe .
haha , akhirnya tempat yang aku rindu rindu aku pegi pun . hee . lama seh tak pegi club . haa sekali dapat pergi dengan boyprendd tercinta pulak tu . hah mmg syurga laah bhai . hee thanks Boy payung aku . haha .
tapi kenapa bukak Bir --' aku tak minum seh , first time turun aku tak mabuk , hehek xD
bie i love you , even kite bergaduh kejap kan kat dalam tu , tp I still having so much fun with you babeh !

nanti saya habis spm kite pergi lagi tau ? nanti saya dah kerja dah sambung belajar tak dpaat jumpa awak mcm sekarang kan bie , hm sayang thanks for the whole day , and everything . stim tak saya gelek ? haha tu makan diaaa asyik buat saya geram je kan saya d goda awak . haha . tak tahan kan ? saya tahu . haha .
oaky okay tanak cakap banyak , love you bie , bye  muaaah !


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post
Wanna exchange link ? Tell me at Cbox :)

// Domino \\